Jag vill ha en boll att lägga i sadeln för att förbättra min sits – vilken bör jag välja?
Alla Franklinbollar går bra att använda i sadeln, men som nybörjare rekommenderar jag Franklin Universal ball (orange) eller Franklin mini roll (luftfylld, ljusblå jordnötsboll). Fördelen med jordnötsbollen är att det bara är en boll så man behöver inte hålla koll på två bollar samtidigt. Fördelen med Universal balls är att det är just två bollar och då kan man välja att bara jobba med en sida i taget.

Jag är nybörjare – vad bör jag tänka på?
Är man nybörjare kan det vara skönt att börja med mjukare bollar, då hårdare bollar ger en mer intensiv känsla. En större boll är mjukare än en mindre. Till exempel är Franklin Universal ball (orange) större och därmed mjukare än Franklin Universal ball mini (röd). De luftfyllda bollarna är mjukare än de vattenfyllda. Till exempel är den luftfyllda jordnötsbollen Franklin mini roll mjukare än den vattenfyllda Franklin fascia roll (lila). Dock finns förstås individueller preferenser och en del gillar de lite hårdare bollarna från början.

Jag har prövat Franklinbollar ett tag och vill nu testa lite olika varianter – vad ska jag tänka på?
Nu kan det vara dags att pröva lite hårdare bollar. De mindre bollarna samt de som är fyllda med vatten kan nu vara intressanta att pröva. Även de riktigt hårda bollarna, som triggerpunktsbollarna och tough ball kan vara en utmaning i intensitet som du nu kan vara redo för.

Får jag ett kvitto?
Ja, självklart får du ett kvitto.

Kan jag få betala på faktura i efterhand?
I dagsläget kan jag ej erbjuda faktura.

Jag vill lägga en större order, hur gör jag?
Du kan beställa direkt i butiken, men om lagersaldot för produkterna är mindre än vad du vill beställa så kontakta mig på email info@franklinbollar.se för mer information.

Fraktfritt
Vid köp över 2000 kr bjuder vi på frakten.

Licensierad Franklintränare
Licenscierade Franklintränare erhåller rabatt vid inköp. Rabatt kan ej erbjudas i efterhand utan måste begäras i samband med köp. Kontakta info@franklinbollar.se för mer information.